Pessebre vivent

a Actualitat/Vida

Aquest any, hem tingut la sort de poder gaudir del pessebre vivent de l’Escola Ramon Pont. És una cosa que es prepara cada dos anys, ja que si la féssim cada any, no es crea l’il·lusió de participar. Normalment actuen tant, alumnes i professors fora de l’horari lectiu, llavors els participants són voluntaris disposats a passar-ho molt bé!

El neixement de Jesus.

Castellano. Me presento, me suelen llamar Lucy, pero mi nombre de pila es Lucía Cortés Moraleda, aún tengo los 13 y estoy en la clase de 3º. Mi cumpleaños es el 28 de Noviembre. Me parece muy guay la idea de la revista escolar, y ya que he estado elegida estoy animada a participar en ello, al equipo creo que puedo aportar ideas y originalidad, o eso espero, ya que de mi no espereis muy buena ortografía, pero me gustaría equilibrarlo com otras cosas, dedicandole tiempo. He de admitir que si me gusta la escritura y en si la literatura (En mis tiempos libres escribo guiones/rol).

Català. Em presento, em diuen Lucy, però en realitat em dic Lucía Cortés Moraleda, encara tinc els 13 anys i estic a la classe de 3r ESO. El meu aniversari és el 28 de November. Em sembla genial l’idea de la revista escolar, i com he estat elegida estic animada a participar. Al grup puc aportar originalidad e ideas, no espereu una perfecta ortografia de mi i dedicar-li temps.

English. I introduce me, people always say me Lucy, but my real name is Lucía Cortés Moraleda. I am 13 years old. I am in 3º of ESO. And my birthday is 28th of November. I like it the idea of school review. I don’t have the best orthography, but I like collaborate. I really loves write script.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*