Obtenim el certificat escolar del Science Bits!

a Actualitat/Ciència

Aquesta eina digital s’utlitza també a cinquè i sisè de primària

El dia 8 de Novembre, el representant del Science Bits va venir a Ramon Pont per entregar el certificat tan especial per a nosaltres. Utilitzem aquesta eina digital a les classes de química, física, biologia i Geologia, amb l’Anna o, amb en Felip a 3r d’ESO

ESO. Però segur no en sabíeu que, poc a poc, els alumnes de sisè i cinquè de primària també l’utilitzen, com els alumnes d’ESO.

Els dos representats, David, representat del Science Bits, amb Anna, la professora representant de l’escola referents amb les ciencies i aquesta eina digital.

Castellano. Me presento, me suelen llamar Lucy, pero mi nombre de pila es Lucía Cortés Moraleda, aún tengo los 13 y estoy en la clase de 3º. Mi cumpleaños es el 28 de Noviembre. Me parece muy guay la idea de la revista escolar, y ya que he estado elegida estoy animada a participar en ello, al equipo creo que puedo aportar ideas y originalidad, o eso espero, ya que de mi no espereis muy buena ortografía, pero me gustaría equilibrarlo com otras cosas, dedicandole tiempo. He de admitir que si me gusta la escritura y en si la literatura (En mis tiempos libres escribo guiones/rol).

Català. Em presento, em diuen Lucy, però en realitat em dic Lucía Cortés Moraleda, encara tinc els 13 anys i estic a la classe de 3r ESO. El meu aniversari és el 28 de November. Em sembla genial l’idea de la revista escolar, i com he estat elegida estic animada a participar. Al grup puc aportar originalidad e ideas, no espereu una perfecta ortografia de mi i dedicar-li temps.

English. I introduce me, people always say me Lucy, but my real name is Lucía Cortés Moraleda. I am 13 years old. I am in 3º of ESO. And my birthday is 28th of November. I like it the idea of school review. I don’t have the best orthography, but I like collaborate. I really loves write script.