El Ramon Pont a les xarxes socials

93 views

L’Escola té com a objectiu difondre les seves activitats a les xarxes socials

Actualment, vivim en una societat on moltes de les persones que hi viuen utilitzen les xarxes socials. De fet, a l’Escola Ramon Pont ja fa temps que vam decidir estar presents a les diferents socials existents per donar-nos a conèixer i per explicar els nostre projectes.

Un dels objectius que té l’escola a les xarxes socials és difondre les activitats, excursions, tallers o projectes que organitza al llarg del curs. Per aquest motiu, freqüentment l’escola publica notícies a Instagram, Twitter i Facebook.

Les xarxes socials formen part del nostre dia a dia

D’aquesta manera, des de l’escola Ramon Pont volem que l’alumnat, el professorat, les famílies, però també la resta de la població, s’assabenti de totes les activitats que es realitzen a l’escola.

A Twitter, Instagram i Facebook s’informa del dia a dia de tota l’escola. Algun cas recent ha estat, per exemple, informar de l’aniversari del l’escola Ramon Pont, del festival i ball de fi de curs, de la Graduació de l’alumnat de 4t d’ESO, de la participació de l’escola a concursos o certàmens o de la relació i col·laboració amb altres entitats i institucions.

Però, quants seguidors tenim a les xarxes socials? A Facebook, a dia d’avui, comptem amb 572 seguidors; per la seva banda, a Instagram tenim un total de 563 seguidors; finalment, a Twitter són 243 les persones que ens segueixen. Cada xarxa té una persona responsable, que és qui s’encarrega de gestionar i actualitzar els continguts. 

D’altra banda, la revista digital de l’Escola Ramon Pont Report també és present a Twitter i a Instagram (@ramonpontreport). Les dues xarxes són gestionades per membres de l’equip de redacció de la revista, concretament per les community managers, Ariadna Gómez i Dayana Lozano

De moment a Instagram només comptem amb 138 seguidors, per aquest motiu, un dels principals objectius de les community managers de la revista és ampliar el nombre de persones seguidores. 

Ramon Pont Report – Revista Escolar Digital · Barcelona

Redactors juniors

close