El coronavirus obliga als alumnes a quedar-se a l’escola

48 views

L’alumnat de l’Escola Ramon Pont no farà sortides fins al segon i tercer trimestre a causa de la Covid-19

El coronavirus ha obligat a què els alumnes de molts centres no puguin sortir al carrer ni realitzar activitats fora de les rutinàries. De moment, aquest any no es podrà anar a les excursions que no compleixen les mesures de seguretat i, de moment, no es podrà realitzar el Treball de Síntesi fora del centre.

Al centre sí que es podran realitzar tallers, però no tants com el curs passat perquè s’han de complir les mesures de seguretat i totes les restriccions que la Covid-19 imposa.

Alguns dels tallers que sí que s’han pogut fer a l’Escola ha estat el realitzat el passat 3 de novembre per la Síndica de Greuges de Terrassa, Isabel Marquès, que ens va explicar quina era la seva tasca i ens va parlar sobre els drets dels Infants. També i en els propers dies hi ha programats a l’ESO diversos tallers sobre ecologia i art. 

Enguany tampoc es podran fer moltes sortides i excursions. De fet, els alumnes només podran anar a llocs que compleixin la mesures de seguretat, que siguin de proximitat. És per això que durant el primer trimestre a l’ESO no es podrà anar a cap excursió. Evidentment a totes les excursions s’haurà de portar la mascareta i, evidentment, a les excursions hauran d’anar amb el grup bombolla i no tots els grups i classes juntes, perquè d’aquesta manera es trencaria el sentit dels grups bombolles a l’escola.

Destacar que durant el mes de desembre els alumnes podran fer la seva primera visita i taller fora de l’Escola. Concretament assistiran els dies 10 i 11 de desembre a visitar una exposició fotogràfica i realitzaran el posterior taller.

Redactors juniors

close