JOHNSTOWN, PENNSYLVANIA - SEPTEMBER 30: Democratic U.S. presidential nominee Joe Biden gestures during a campaign stop outside Johnstown Train Station September 30, 2020 in Johnstown, Pennsylvania. Former Vice President Biden continues to campaign for the upcoming presidential election today on a day-long train tour with stops in Ohio and Pennsylvania. (Photo by Alex Wong/Getty Images)

Han estat fraudulentes les eleccions a EEUU?

30 views

El passat 3 de novembre a Estats Units es van celebrar les eleccions presidencials que van donar la victòria als demòcrates liderats per Joe Biden que sera el pròxim 47è president dels Estats Units. Després de  les eleccions, des de Trump, alguns republicans i mitjans de comunicació  van fer acusacions respecte a un possible  frau electoral i  demanaven que s’ investiguessin els resultats electorals.  Creiem que aquestes eleccions  no han estat fraudulentes i ha estat el poble qui ha escollit i ha votat un canvi davant les polítiques irresponsables de Trump. També estem contents  que Kamala Harris sigui la primera dona en aconseguir ser Vicepresidenta dels EEUU. El país necessita millorar en molts aspectes com reconèixer i ratificar la Convenció  dels drets dels infants, canviar les  relacions  amb Mèxic, millorar la situació sanitària amb la Covid, combatre el racisme i avançar en el respecte dels drets humans. Les eleccions han complert amb  les mesures de seguretat i tot amb complicacions a l’estat de Nevada i els vots per correu es va aconseguir fer un bon recompte de vots. Trump ha d’acceptar que ha perdut i nosaltres esperem que al gener de 2021 Biden i Kamala siguin el President i la Vicepresidenta de la població  americana. També ens agradaria que en un futur Kamala Harris sigui la primera Presidenta de la història dels Estats Units d’Amèrica.

Votacions de Estats Units D’amèrica 

Trump com va perdre les votacions i va dir com a excusa que les votacions van ser amanyades.

Redactors juniors

close