L’escola Ramon Pont celebra un Nadal diferent

26 views

Les mesures de la Covid-19 fan que el 2020 a l’escola Ramon Pont se celebri de manera diferent, tot seguint les noves normes i restriccions

Aquest Nadal serà molt diferent a causa de la Covid-19. El govern de la Generalitat ens obliga a no celebrar reunions de més de deu persones i només amb persones de dues cases diferents. El dia de la Nit de Nadal i el de Cap d’Any hi haurà toc de queda fins a la 1:30 horas de la matinada. A més, la pròxima cavalcada de Reis no es podrà fer presencialment i l’haurem de veure per televisió.

Quines mesures hi haurà a cada comunitat autònonoma?

El Nadal a l’escola Ramón Pont també será molt diferent aquest any. Per exemple, les tradicionals nadales es faran a l’església de San Cristofol, però sense la presència dels alumnes i familiars. Per sort, sí que es filmaran i podran ser vistes per les families i pels alumnes. Apuntar també que l’últim dia de classe, en el que que es feia un esmorzar col•lectiu on cadascú portava el que volia de casa, tampoc es podrà fer. A canvi, es farà un esmorzar individual on l’AMPA s’encarregarà de fer arribar els aliments als alumnes. 

L’escola també feia un taller de jocs i manualitats a l’ESO, que es feia al llarc del matí, però aquest any, per la pandemia del coronavirus tampoc no es podra fer. Ara, cada classe el farà també amb els seus companys i companyes. En canvi, l’amic invisible seguirà igual que anys enrere. El pesebre vivent i les obres de teatre dels nens i nenes de primaria no les podrem veure.

La veritat és que l’escola ha intentat mantenir el màxim possible les diferents activitats, però aquesta força major anomenada Covid-19 ha impossibilitat fer moltes d’aquestes coses.

Redactors juniors

close